Bestellingen worden indien voorradig en de betaling voor 23:00 uur binnen is nog dezelfde dag gratis verzonden bij een bestelling v.a €40,- (anders €2,50). Hierbij wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en BPost. U ontvangt de avond van verzending een mail van ons met alle tracking informatie. Over het algemeen heeft u de bestelling dan maximaal binnen 2 dagen in huis (meestal 1 dag). Daarbij tellen alleen werkdagen mee. Voor bestellingen buiten Nederland en Belgie is de prijs afhankelijk van de door PostNL gehanteerde prijzen.

Met de huidige drukte bij de post kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan normaal. Wij proberen met onze vervoerders keuze uw pakket zo snel mogelijk bij u te krijgen. Graag vragen wij uw begrip voor deze langere levertijd van de post.


Retourneren en ruilen is mogelijk binnen 100 dagen na ontvangst van uw bestelling en alleen als het ongedragen, ongewassen en/of gepast is. Passen mag alleen met de eigen onderkleding eronder. Ook kunnen wij geen producten terugnemen die naar rook, parfum of andere luchtjes ruiken.
Kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Voordat u het pakket retourneert, dient u contact op te nemen met ons. Daarvoor moet u een mail sturen naar:

E-mail adres: rma@underwearman.nl

u ontvangt dan binnen 1 werkdag (ma-vr) retour informatie. Extra opmerkingen of vragen mail dan naar:

E-mail adres: klantenservice@underwearman.nl