Shock Absorber

Shock Absorber is hét merk voor sportbh's en bh's die maximale ondersteuning bieden met een super comfortabele pasvorm. In zeer uitgebreide maten te krijgen ( 70 A tot en met 90 F).

Bent u op zoek naar een speciaal model? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze collectie wordt binnenkort verder uitgebreid.

Shock Absorber

Shock Absorber Active Sports Padded Shape Zwart

Shock Absorber
S4246BLK
€ 39,95
Shock Absorber Active Sports Padded Shape Zwart The Active Classic Support sportbh voelt en lijkt bijna op een gewone bh, maar geeft je de maximale ondersteuning en meer comfort. Deze sportbh is zeer geschikt voor de maten A tot en met G door de optimale steun en super pasvorm.
Shock Absorber

Shock Absorber Active Classic Support Wit

Shock Absorber
SN102WHT
€ 39,95
Shock Absorder Active Classic Support Wit The Active Classic Support sportbh voelt en lijkt bijna op een gewone bh, maar geeft je de maximale ondersteuning en meer comfort. Deze sportbh is zeer geschikt voor de maten A tot en met G door de optimale steun en super pasvorm.
Dames ondergoed

Shock Absorber Active Classic Support Zwart

Shock Absorber
SN102BLK
€ 39,95
Shock Absorder Active Classic Support The Active Classic Support sportbh voelt en lijkt bijna op een gewone bh, maar geeft je de maximale ondersteuning en meer comfort. Deze sportbh is zeer geschikt voor de maten A tot en met D door de optimale steun en super pasvorm.